Επικαιρότητα

Lamda: Δώρισε τα δέντρα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του The Ellinikon Experience Park

Στη δωρεά των 180 δέντρων από τα οποία αποτελείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των 17 μέτρων στο The Ellinikon Experience Park δώρισε η Lamda Development, επιβεβαιώνοντας πως η πράσινη ανάπτυξη και η βιωσιμότητα βρίσκονται στον πυρήνα του Ελληνικού.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στο Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), για να χρησιμοποιηθούν σε τοπικά πάρκα και πλατείες στους 12 Δήμους που τον αποτελούν.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού, κ. Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Lamda Development για τη δωρεά των δέντρων στο Σύνδεσμό μας. Είναι πολύ ελπιδοφόρο που όλο και περισσότεροι ευαισθητοποιούνται σε περιβαλλοντικά θέματα. Αυτά τα δέντρα θα έχουν την ευκαιρία για μία νέα ζωή στους Δήμους του Συνδέσμου».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger