Πολιτική

Lockdown: Το σχέδιο «ανοιχτή αγορά» της κυβέρνησης

Αποφασισμένη να κερδίσει και το «στοίχημα» του ανοίγματος των καταστημάτων είναι η κυβέρνηση. Προς αυτήν την κατεύθυνση στοχεύουν οι ρητές προειδοποιήσεις, η εκπομπή των οποίων ολοένα και θα πυκνώνει ενόψει της αυριανής επαναλειτουργίας και μάλιστα αναμένεται να εντατικοποιηθεί περαιτέρω.

Άλλωστε από την επιτυχή έκβαση του συγκεκριμένου βήματος, που δεν είναι άλλη από την διατήρηση του επιδημιολογικού ελέγχου, εξαρτώνται και οι αποφάσεις για την επιστροφή σε τροχιά κανονικότητας και άλλων τομέων της οικονομίας.

Γι’ αυτό έχει καταστεί σαφές ότι η επαναφορά στο καθεστώς των περιορισμών θα γίνεται ακαριαία και προ της εισήγησης των ειδικών, εάν οι εικόνες που καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο δείχνουν ότι τα μέτρα δεν τηρούνται.

Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας που ξεκινά, εάν το επιτρέψουν τα δεδομένα και οι εικόνες, η κυβέρνηση προτίθεται μετά την θετική εισήγηση των ειδικών να διευρύνει τον κατάλογο των δραστηριοτήτων που θα βγουν από τη λίστα των απαγορεύσεων, όπως το ψάρεμα και το κυνήγι.

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close