Επικαιρότητα

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας επισκέφθηκε τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού

Επίσκεψη στα Παραρτήματα του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Ιστιαία και στα Λουτρά Αιδηψού, πραγματοποίησε το διήμερο 31/8-1/9/2023, ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Γιάννης Γεροντίτης.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός προσανατολισμένου κύκλου επαφών της διοίκησης του Επιμελητηρίου με τους κατά τόπους επιχειρηματίες και εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, στοχεύοντας στην ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων  σε θέματα που άπτονται της τοπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γιάννης Γεροντίτης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λ. Αιδηψού κα Δέσποινα Μαραβέλη. Κατά τη συνάντηση – στην οποία παρέστη και η Αντιπροέδρος του Συλλόγου κα Γιάννα Θεοδοσίου – αναδείχθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, τον παλμό της επιχειρηματικότητας της περιοχής, των προβλημάτων και των προοπτικών της, εστιάζοντας σε θέματα του εμπορικού κόσμου που γνωρίζουν πολύ καλά οι Εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Λ. Αιδηψού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συναντήθηκε επίσης με τον Προέδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού κ. Θεόδωρο Ρουμελιώτη. Κατά την συνάντηση και μετά από μια σύντομη περιήγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Ιστιαία, εξετάστηκαν θέματα τουριστικού προσανατολισμού, αναφορικά τόσο με την φετινή τουριστική σεζόν, όσο και με την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Βόρειας Εύβοιας στο πλαίσιο των σύγχρονων διεθνών τάσεων αλλά και των πλεονεκτημάτων της τοπικής αγοράς.

The post O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας επισκέφθηκε τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button