ΕνημέρωσηΟικονομία

Power Pass: Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση το Σάββατο – Πόσες έχουν γίνει μέχρι τώρα

«Βροχή» έπεσαν οι αιτήσεις για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος (power pass) από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της πλατφόρμας, ενώ σήμερα Σάββατο, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μόνο για όσους πολίτες διαθέτουν ΑΦΜ που λήγει σε 1. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, η πλατφόρμα θα ανοίξει κλιμακωτά για το σύνολο των δικαιούχων, οι οποίοι θα ενημερώνονται με νεότερες ανακοινώσεις.

Από το απόγευμα της Παρασκευής που άνοιξε η πλατφόρμα μέχρι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, οι αιτήσεις, έφθασαν τις 75.000. Μάλιστα, χθες μέσα σε λίγες ώρες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν έφτασαν τις 37.000, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου έχει ήδη ξεπεραστεί κατά πολύ αυτό το νούμερο.

Υπενθυμίζεται ότι η επιδότηση αφορά στους λογαριασμούς ρεύματος πρώτης κατοικίας ή φοιτητικής στέγης εντός Ελλάδος, που εκδόθηκαν κατά το διάστημα από 01-12-2021 έως και 31-05-2022.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger