ΕνημέρωσηΟικονομία

Power Pass: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν νέα αίτηση για να μη χάσουν το επίδομα

Ιδιαίτερα προσεκτικοί και σχολαστικοί θα πρέπει να είναι όσοι υποβάλλουν φορολογική δήλωση μετά την αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιδότηση στο ηλεκτρικό ρεύμα καθώς θα πρέπει να ελέγξουν εκ νέου τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αίτηση τους προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν μεταβολές.

Κι αυτό γιατί για δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση για το power pass η οποία βρισκόταν στο στάδιο της εκκαθάρισης και μεταγενέστερα υπέβαλαν τη φετινή φορολογική δήλωση η κατάσταση της αίτησης τους στην πλατφόρμα του power pass μεταβλήθηκε από «υπό εκκαθάριση» σε «εκκρεμεί υποβολή» παρά το γεγονός ότι δεν τροποποίησαν τα στοιχεία για τη κύρια κατοικία τους.

Το μήνυμα που εμφανίζεται στην πλατφόρμα αναφέρει ότι τα «στοιχεία Κύριας κατοικίας έχουν τροποποιηθεί με αποτέλεσμα η κατάσταση της αίτησής σας να αλλάξει και να εκκρεμεί η υποβολή της. Παρακαλώ επιβεβαιώστε τα στοιχεία της αίτησης σας και προχωρήστε στην υποβολή της χρησιμοποιώντας το κουμπί υποβολή αίτησης».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger