Τεχνολογία

Samsung: Τι νέο φέρνουν τα καινούρια μοντέλα της σειράς Galaxy S21

Η βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών αποτελεί τον κύριο στόχο της Samsung με τα νέα μοντέλα smartphones της σειράς Galaxy S21 που ανακοίνωσε πριν από λίγο. Για πρώτη φορά, ο κορεατικός κολοσσός παρουσίασε τόσο νωρίς μέσα στη χρονιά την καινούρια «ναυαρχίδα» του που θα είναι, μάλιστα, διαθέσιμη -και στην Ελλάδα- από τις 29 Ιανουαρίου.

Το γεγονός ότι η Samsung παρουσιάζει τόσο νωρίς τα Galaxy S21 ενδεχομένως να είναι και μία ένδειξη ότι το 2021 θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη (foldables) που εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν βασική τάση την επόμενη τριετία.

Όσον αφορά τα νέα μοντέλα, η Samsung ανακοίνωσε σε διαδικτυακή εκδήλωση τρία καινούρια smartphones: Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+ και Galaxy S21. Η έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό, ο οποίος είναι αρκετά διαφορετικός -και πιο εντυπωσιακός- σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, και στην οθόνη που είναι κορυφαίας ποιότητας αλλά και στη βελτίωση των επιδόσεων όσον αφορά στον επεξεργαστή αλλά και στην κάμερα. Ειδικά στην έκδοση Ultra, οι βελτιώσεις είναι αρκετές και ουσιαστικές.

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close