ΕνημέρωσηΟικονομία

Teleperformance Greece & «Άλλος Άνθρωπος» ενώνουν τις δυνάμεις τους γιατί κάθε αλληλεπίδραση μετράει

Αγάπη, σεβασμός, αλληλεγγύη. Για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» αυτές οι τρεις απλές, αλλά τόσο σημαντικές λέξεις, αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας της και την ωθούν να συνεχίζει να προσφέρει χωρίς διακρίσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα πολλών συνανθρώπων μας, μέσα από δράσεις προσφοράς. Για να συνεχίσουν να γίνονται τόσο σημαντικές δράσεις όμως, πρέπει να στηρίζονται τόσο από εμάς τους ίδιους, όσο και από εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για το μέλλον.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Teleperformance Greece, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής «Customer Experience Management» στην Ελλάδα που αποτελεί ταυτόχρονα μια από τις πιο ποικιλόμορφες εταιρείες στη χώρα μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα εδώ και χρόνια ότι αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και επενδύει σε δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και την συμπερίληψη.

Η στήριξη στο έργο του «Άλλου Ανθρώπου»

Μια από τις πρόσφατες δράσεις της Teleperformance Greece που ξεχωρίζει είναι η συνεργασία της με τον «Άλλο Άνθρωπο». Η εταιρεία ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση ενός νέου χώρου που στεγάζει πλέον την κοινωνική κουζίνα στο κέντρο της Αθήνας. Έτσι, «ο Άλλος Άνθρωπος» απέκτησε ένα καινούριο «σπίτι», με την Teleperformance Greece να καλύπτει, μάλιστα, για δυο χρόνια τα έξοδα ενοικίου του ξεχωριστού αυτού «σπιτιού», το οποίο φιλοξενεί τις δράσεις της ομάδας.

Στο νέο «σπίτι» του «Άλλου Ανθρώπου» υπολογίζεται ότι υποστηρίζονται καθημερινά 250 άτομα, αναδεικνύοντας τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας η οποία έχει στόχο την κάλυψη των άμεσων αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και τη διευκόλυνση της κοινωνικής και εργασιακής τους ένταξης. Αυτός είναι και ο βασικός σκοπός της Teleperformance Greece. Στηρίζοντας, δηλαδή, τη δημιουργία του σπιτιού του «Άλλου Ανθρώπου», να συνεισφέρει έμπρακτα ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για την κοινωνική και εργασιακή επανένταξη όσων έχουν ανάγκη, με βασικό στόχο να αποκτήσουν αυτοί οι άνθρωποι μία νέα προοπτική για να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Οι κοινές αξίες για ένα καλύτερο αύριο

Η συνεργασία αυτή μεταξύ της κοινωνικής κουζίνας και της Teleperformance Greece είναι το αποτέλεσμα των κοινών αξιών και του οράματός τους για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλους. Η Teleperformance Greece πιστή στις δεσμεύσεις της αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με σκοπό να δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες μέσω των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Παράλληλα, καινοτομεί υλοποιώντας εδώ και χρόνια δράσεις που στοχεύουν στη δημιουργία ενός συγχρόνου και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος που παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα, τη φυλή ή το φύλο τους. Η εταιρεία σήμερα μετρά στο δυναμικό της πάνω από 11.500 εργαζόμενους από 109 χώρες που ομιλούν 42 γλώσσες και διαλέκτους.

Ένα ακόμη στοιχείο που εξηγεί γιατί η Teleperformance Greece θέλησε να ενώσει τις δυνάμεις της με τον «Άλλο Άνθρωπο», βέβαια, έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζει τις πιο «ευάλωτες» κοινωνικά ομάδες. Μέσω του πλάνου Impact Sourcing προσφέρει ευκαιρίες εργασίας σε υποψηφίου από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μακροχρόνιου θετικού αντικτύπου τόσο για τα ίδια τα άτομα όσο και τις τοπικές κοινωνίες. Μάλιστα, η εταιρεία έχει εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της περισσότερα από 1.000 άτομα, αριθμός ιδιαίτερα σημαντικός στις μέρες μας, μέσω του συγκεκριμένου πλάνου. Γιατί, όπως και για τον «Άλλο Άνθρωπο», έτσι και για την Teleperformance Greece ο στόχος είναι μακροπρόθεσμος και έχει πάντα ως προτεραιότητα την οικοδόμηση ενός μακροχρόνιου κοινωνικού αντίκτυπου, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην κοινωνική ευημερία.

Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης εταιρείας, ίσων ευκαιριών που σίγουρα έχουν συντελέσει στις πολλές σημαντικές διακρίσεις που έχει λάβει η Teleperformance Greece στην Ελλάδα, όπως το Best Place to Work αλλά και στο εξωτερικό, όπως το Best Multilingual Contact Center in Europe για τρία έτη.

Εμείς ας ελπίσουμε ότι στο άμεσο μέλλον, θα δούμε και άλλες πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο να λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, θέτοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, δηλαδή τον άνθρωπο που ξεκίνησε το 2011 την κοινωνική αυτή κουζίνα, στόχος του «Άλλου Ανθρώπου» είναι: «Αυτό που κάνουμε εμείς να το κάνουν και άλλοι άνθρωποι, άλλες ομάδες, άλλες συλλογικότητες, άλλα σωματεία, στηριζόμενοι στην ιδέα του «Άλλου Ανθρώπου», διότι «αλληλεγγύη σημαίνει αγάπη, σεβασμός και επικοινωνία, χωρίς καμία διάκριση». Και το σίγουρο είναι πως κάθε αλληλεπίδραση μετράει.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger