ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Twitter: Παράλογοι οι ισχυρισμοί του Μασκ πως εξαπατήθηκε με τη συμφωνία εξαγοράς

Συνεχίζεται η διαμάχη του Twitter με τον Ίλον Μασκ με την εταιρεία να απορρίπτει του ισχυρισμούς του δισεκατομμυριούχου πως εξαπατήθηκε υπογράφοντας τη συμφωνία για την εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι «παράλογοι και αντίθετοι με την πραγματικότητα».

Ο Μασκ προχώρησε στους παραπάνω ισχυρισμούς σε μία αγωγή που κατέθεσε την προηγούμενη Παρασκευή και η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες.

«Σύμφωνα με τον Μασκ που είναι ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής πολλών εταιρειών που έχουν ως συμβούλους τραπεζίτες και δικηγόρους της Γουόλ Στριτ, ο ίδιος εξαπατήθηκε από την Twitter για την υπογραφή μιας συμφωνίας εξαγοράς της έναντι τιμήματος 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η ιστορία είναι παράλογη και αντιφατική ως προς τα γεγονότα», σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε χθες από την Twitter.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger