Τρόπος Ζωής

Wing Chun in Depth, από τον Λουκά Καστρουνή

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο για την πολεμική τέχνη του Wing Chun, το οποίο έχει επιμεληθεί με πολύ μεράκι ένας άνθρωπος που έχει ρίζες από το νησί μας πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από τον μεγάλο εκδοτικό οίκο YMAA της Αμερικής. Πρόκειται για το βιβλίο Wing Chun in Depth, συγγραφέας του οποίου είναι ο καλός φίλος, δάσκαλος του Wing Chun Λουκάς Καστρουνής.

Το βιβλίο περιλαμβάνει δεξιότητες για μάχη, στρατηγικές για τη ζωή και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Αναμένεται να τυπωθεί σε πολλές γλώσσες. Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο Λουκάς Καστρουνής, αναφέρει τα εξής: «Η έκδοση αυτού του βιβλίου ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα. Οι πολεμικές αυτές τέχνες βοηθούν στην αυτοπροστασία, στην καλή σωματική κατάσταση, την ισορροπία υγείας και την βελτίωση του άγχους. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους και σε άλλους τομείς της ζωής και όχι μόνο σε μάχες και βία. Μαθαίνεις να ζεις χωρίς φόβους, ανασφάλεια και άγχος, κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες. Την βία δεν την αντιμετωπίζεις με βία αλλά με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου».


Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη Πένα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger