ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Ενορχηστρωτής της γελοίας επίθεσης που δεχόμαστε ο Μητσοτάκης – Ν’ αναζητήσει τι λένε βουλευτές της ΝΔ στους διαδρόμους του κοινοβουλίου» – Galaksias Portal News

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε, σήμερα το πρωί στη Bουλή, «στα όσα απαράδεκτα απηύθυνε στον ίδιο και στο ΚΚΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο της ΝΔ για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων» αναφέρoυν πηγές του ΚΚΕ «σχετικά με την αντιπαράθεση του γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» και προσθέτουν:

«Στις αναφορές του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το ΚΚΕ είναι αναχρονιστικό κόμμα, ο Δ. Κουτσούμπας απάντησε “το να λες εσύ ότι το ΚΚΕ είναι αναχρονιστικό κόμμα είναι τιμή για το ΚΚΕ”, λέγοντάς του επίσης να αναζητήσει “τι πραγματικά μας λένε βουλευτές της ΝΔ στους διαδρόμους του κοινοβουλίου” για τις καταγγελίες του ΚΚΕ και συμπλήρωσε “να ντρέπεστε που δεν λέτε τίποτα για τη δράση εμπόρων που επιδιώκουν τον εκμαυλισμό φοιτητριών και φοιτητών”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποδείχθηκε σήμερα ποιος είναι ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής αυτής της γελοίας επίθεσης στο ΚΚΕ και τον Γενικό Γραμματέα του, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δε αναφορές του για το τι γινόταν στις χώρες του σοσιαλισμού, αποδεικνύουν όχι μόνο ότι είναι αθεράπευτος και ανιστόρητος αντικομμουνιστής, αλλά και ότι το βασικό του πρόβλημα δεν είναι οι δήθεν “σεξιστικές” δηλώσεις του ΚΚΕ, αλλά ότι αυτές οι καταγγελίες αναδεικνύουν τη σήψη του συστήματος που υπηρετεί».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button