ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε στην κορυφή με εμφατική νίκη – Galaksias Portal News

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 5-1 της Λούτον και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Premier League, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στην κορυφή της Premier League ανέβηκε προσωρινά η Μάντσεστερ Σίτι, χάρη στη νίκη της με 5-1 επί της Λούτον στο «Ετιχαντ», στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε ένα σχετικό rotation, μεταξύ των δύο προημιτελικών του Champions League, αλλά το αυτογκόλ του Χασιόκα μόλις στο 2ο λεπτό απλοποίησε τα πράγματα για τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο β΄ μέρος ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικοί και «καθάρισαν» το ματς. Η Σίτι περιμένει πλέον τα αυριανά (14/4) παιχνίδια της Λίβερπουλ και της Αρσεναλ, κυρίως όμως στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς της Τετάρτης (17/4) με τη Ρεάλ (3-3 το πρώτο παιχνίδι).

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρέθηκε να χάνει από τη Γουλβς στο «Σίτι Γκράουντ», από γκολ του Ματέους Κούνια, ανέτρεψε το σκορ και προηγήθηκε 2-1 με τους Γκιμπς-Γουάιτ και Ντανίλο, αλλά το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βραζιλιάνου έδωσε στους «λύκους» το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) και άφησε τη Φόρεστ στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Λούτον.

Αυτές που φαίνεται να χάνουν το… τρένο της παραμονής, είναι η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε 2-0 από τη Μπρέντφορντ, και η Μπέρνλι, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπράιτον.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου(13/04/24) στην Premier League

Νιούκαστλ – Τότεναμ 4-0

Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0

Μπέρνλι  -Μπράιτον 1-1

Μάντσεστερ Σίτι – Λούτον 5-1

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 2-2

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 19:30

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button