ΕνημέρωσηΟικονομία

Σε λειτουργία η νέα γραμμή παραγωγής κονιαμάτων θυγατρικής στη Ρουμανία – Galaksias Portal News

Τη λειτουργία της νέας γραμμής παραγωγής κονιαμάτων στην παραγωγική θυγατρική εταιρεία στη Ρουμανία, ISOMAT ROMANIA SRL, ανακοίνωσε η ISOMAT.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επένδυση ύψους 8,5 εκατ. ευρώ συγκαταλέγεται στο πλαίσιο του επενδυτικού προγραμματισμού του Ομίλου ΙSOMAT, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία νέων παραγωγικών γραμμών, αντικατοπτρίζοντας την ισχυρή δέσμευση στην ποιότητα, την καινοτομία και την υψηλή αποδοτικότητα, μέσα από προηγμένες λύσεις για τον κατασκευαστικό κλάδο και τα σύγχρονα έργα.

Η μονάδα που έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της στις εγκαταστάσεις της ΙSOMAT ROMANIA SRL δύναται να παράγει μέχρι και 240 τόνους κονιάματος ανά 8 ώρες, με σχεδόν μηδενική παραγωγή αποβλήτων, αφού η πλειονότητα των περιττών υλικών που συλλέγονται ανακυκλώνονται εντός της μονάδας σε διάφορα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν 16 σιλό για την αποθήκευση των α’ υλών, 24 σιλό για την αυτόματη ζύγιση των χημικών προσθέτων, αλλά και εξοπλισμό συσκευασίας που εξασφαλίζει την παλετοποίηση έως και 2.000 σάκων ανά ώρα, ενισχύοντας την ταχύτητα παραγωγής και τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας.

Επιπλέον, η ιχνηλασιμότητα των παρτίδων των παραγόμενων προϊόντων και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος των α’ υλών και των τελικών προϊόντων, διασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Το σύνολο του νέου εξοπλισμού συμμορφώνεται με τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία και αποδοτικότητα στο σύνολο των διαδικασιών.

Με την εν λόγω επένδυση, o Όμιλος ISOMAT αποσκοπεί, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στην ενδυνάμωση της παρουσίας του στην εγχώρια αγορά της Ρουμανίας και την ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο, δημιουργώντας δεκάδες νέες θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων, με έμφαση στην εξειδίκευση και το επιστημονικό know-how.

Η ενέργεια αυτή λειτουργεί ενισχυτικά τόσο στη συνολική επίτευξη νέων στόχων όσο και στο όραμα του Ομίλου για τη Ρουμανία, το οποίο αφορά τη συνεχή ανάπτυξη της δραστηριότητας της θυγατρικής εταιρείας και την ποιοτική ανταπόκριση στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του τοπικού πελατολογίου, αλλά και της εξέλιξης των έργων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ISOMAT, Θάνος Τζιρίτης, υπογράμμισε: «Η επένδυση στην ISOMAT ROMANIA SRL αποτελεί κίνηση στρατηγικής σημασίας για τον Όμιλο ISOMAT, με βραχυχρόνιους και μακροχρόνιους στόχους, αποδεικνύοντας την ανθεκτικότητά του στις διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες και σηματοδοτώντας μία νέα εποχή κερδοφορίας τόσο σε επίπεδο χώρας, όσο και σε επίπεδο Ομίλου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο ISOMAT: Σε λειτουργία η νέα γραμμή παραγωγής κονιαμάτων θυγατρικής στη Ρουμανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button