Τρόπος Ζωής

«Δεν ανησυχώ για τη θέση μου» – Galaksias Portal News

Μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε χθες και στο πρώτο ματς των «16» του Champions League από τη Λάτσιο με στο 1-0 «Ολίμπικο», φουντώνοντας την γκρίνια για τον Τόμας Τούχελ. Ο ίδιος πάντως ο Γερμανός τεχνικός δεν έδειξε να ανησυχεί για τη θέση του στον πάγκο:

«Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε επιβάλει τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω γιατί αλλάξαμε την εικόνα μας, κάναμε λάθη. Έγινε το πέναλτι, δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα από το πουθενά, όλα πήγαν άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε λάθος ρυθμό και πολλά ατομικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να χάσουμε ένα παιχνίδι που είχαμε στα χέρια μας. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου στην Μπάγερν». Από την πλευρά του ο Χάρι Κέιν δήλωσε:

«Πράγματι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, χάσαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε με λιγότερη ενέργεια και τιμωρηθήκαμε. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς πρέπει να παρουσιαστούμε με περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ανυπομονούμε να έρθει η ρεβάνς για να κάνουμε την ανατροπή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button