Τρόπος Ζωής

Ζω μακριά από τα παιδιά μου από το 2017, προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους – Galaksias Portal News

Ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την προσωπική του ζωή, αλλά και τα επαγγελματικά του, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του μετα παιδιά του.

Τον ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του θεατρικής παράστασης με τίτλο «Εκ του πατρός γεννηθέντα».

«Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά, αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί κι ας μου λείπουν», ανέφερε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στ ησχέση του με άλλους ηθοποιούς: «Διατηρώ σχέσεις με τον Κώστα Κόκλα, τον Άλκη Κούρκουλο και τον Λεωνίδα Κακούρη, ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή. Με τον Λεωνίδα έχουμε κάνει περιοδεία και roadtrip μαζί το 2011.

Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και επαγγελματίας. Για να φτάσει στο σημείο να φύγει από την παράσταση, κάτι θα συνέβη», δηλώνει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου.

«Διεκδίκησα τη Στεφανία και τα κατάφερα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας. Γαμπρός θα ντυνόμουν μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου αλλά δεν είμαι κατά του γάμου, ποτέ δεν ήμουν».

«Για μένα η Στεφανία είναι δώρο Θεού. Ένα ζευγάρι πρέπει να είναι μαζί για όσο περνάνε καλά και οι δύο.

Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, κάποιοι λένε: είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι με αυτόν;», είπε στη συνέχεια ο Τόνυ Δημητρίου για τη σύντροφό του.

«Αν η Στεφανία μου ζητούσε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Γνωρίζει καλά πως για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Το ξέρει από την πρώτη μέρα. Έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά μου», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

To άρθρο Τόνυ Δημητρίου: Ζω μακριά από τα παιδιά μου από το 2017, προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button