Τρόπος Ζωής

Δεν καταλαβαίνουν ότι ο καλλιτέχνης δεν είναι στο απυρόβλητο – Galaksias Portal News

“Οι άνθρωποι του θεάματος στηρίζονται αποκλειστικά στα μέσα ενημέρωσης που μετά τα κατακεραυνώνουν” δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Mega Καλημέρα και στην Νανά Παλαιτσάκη. Μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στην πολιτική, τον Πάνο Βλάχο και την προσωπική της ζωή.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένα φαινόμενο των καιρών, τα οποία διαρκούν περισσότερο στο instagram παρά στον πολιτικό στίβο. Έχει “μηδέν” πολιτικό υπόβαθρο και σχέση με τις βαθιές ρίζες του Έλληνα. Είναι επιδειξιομανής και δεν εκφράζει το τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εγώ δεν ήθελα να καταντήσω να έχω πολιτικό γραφείο να προσφέρω καφέδες και να λύνω “ρουσφέτια”. Δεν πήγα στην πολιτική για να είμαι εγώ “δούλα” του ψηφοφόρου», είπε αρχικά η Φωτεινή Πιπιλή.

Για την δημοσιογραφία υπογράμμισε πως, «ανήκω στην γενιά των δημοσιογράφων με πολύ σκληρούς προϊστάμενους, αν έκανες λάθος είχες συνέπειες. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις όπως με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Πάνο Βλάχο γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι ο καλλιτέχνης δεν είναι στο απυρόβλητο. Οι άνθρωποι του θεάματος στηρίζονται αποκλειστικά στα μέσα ενημέρωσης που μετά τα κατακεραυνώνουν».

Στη συνέχεια η Φωτεινή Πιπιλή αποκάλυψε ένα περιστατικό παρενόχλησης που βίωσε, πώς το αντιμετώπισε και σχολίασε το πώς αντιμετωπίζουν στην πολιτική τις γυναίκες.

«Στα 16 μου ένας συνάδελφός με παρενόχλησε και η μαμά μου πήρε τον διευθυντή τηλέφωνο. Πιστεύω ότι ακόμα στο πολιτικό σύστημα οι άντρες και πολλές γυναίκες βλέπουν τις γυναίκες ως υποδεέστερες.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με είχε αποκαλέσει “μεθυσμένη” στις 11 το πρωί και εκεί δεν με είχαν στηρίξει οι βουλευτές», ανέφερε.

Για την προσωπική της ζωή: «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό η ανασφάλεια για το ότι δεν έχω άντρα, πολλές γυναίκες έχουν αυτήν την ανασφάλεια. Δεν έδωσα ποτέ “τυράκι” για την προσωπική μου ζωή, γι’ αυτό και δεν ασχολήθηκε κανείς με ποιον είμαι ή με ποιον χώρισα».

  

«Όταν βρισκόμουν με τον πρωθυπουργό, του μετέφερα κουτσομπολιά που ήθελε να μάθει. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαμε διαφωνία για… τις γάτες και τους σκύλους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αδυναμία στο τζίντζερ χρώμα.

Η οικογένειά μου και η καταγωγή μου είναι σταθμός στη ζωή μου», κατέληξε αναφορικά με τα κουτσομπολιά με τον πρωθυπουργό.

To άρθρο Φωτεινή Πιπιλή για Πάνο Βλάχο: Δεν καταλαβαίνουν ότι ο καλλιτέχνης δεν είναι στο απυρόβλητο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button