ΑθλητικάΕνημέρωση

«Να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό» – Galaksias Portal News

Ο Τσικίνιο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να αναφέρει πως στόχος του είναι να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Τσικίνιο ανακοινώθηκε το Σάββατο(20/01) από τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο επιθετικό να παρουσιάζεται με την φανέλα του συλλόγου και λίγο αργότερα να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίστασε να δείξει από την αρχή τις προθέσεις του, με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να αναφέρει πως βρίσκεται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και έχει στόχο να πανηγυρίσει αρκετούς τίτλους με την ομάδα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τον μεγαλύτερο της Ελλάδας. Ελπίζω η παρουσία μου να βοηθήσει την ομάδα στο να κατακτήσουμε μεγάλα πράγματα. Όπως είπα, βρίσκομαι στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Μου έχουν πει πολλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι γεμάτοι με πάθος.

Ξέρω πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν εδώ, κάποιους Πορτογάλους. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο και για την πόλη και ήταν πολύ ευτυχισμένοι εδώ.

Μου αρέσει να παίζω στις θέσεις 10 και 8. Είναι οι θέσεις στις οποίες νιώθω πιο άνετα και μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση. Είμαι διαθέσιμος για να παίξω οπουδήποτε με χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλος με τον Ολυμπιακό. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, πάντα μέσα και έξω από το γήπεδο.

Θέλω να πω στους οπαδούς ότι θα δίνω τα πάντα με επαγγελματισμό».

To άρθρο Τσικίνιο: «Να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button