ΕνημέρωσηΠολιτική

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του δημοφιλούς SUV στην Ελλάδα- Αναλυτικά οι τιμές – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Tο 2023 το Ford Kuga Plug-in Hybrid ήταν το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη. Και δεν ήταν μόνο φέτος. Ήταν και τις δύο προηγούμενες χρονιές. Το οικογενειακό SUV της Ford – που μπορεί να κινείται αθόρυβα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο πρόγραμμα EV Now 3 – βρίσκεται ξανά στην κορυφή των πωλήσεων των plug-in υβριδικών οχημάτων στη Γηραιά Ήπειρο. Το 2023 οι πελάτες αγόρασαν 25% περισσότερα Kuga Plug-in Hybrid σε σχέση με το δεύτερο σε πωλήσεις PHEV. 1

To νέο Kuga, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας- προάγει τις ικανότητες, τις τεχνολογίες και την ασφάλεια του SUV μοντέλου σε νέα επίπεδα για την κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο επιταχύνει ταχύτερα και μπορεί τώρα να ρυμουλκήσει έως και 2.100 kg – πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο όχημα στην κατηγορία του. 4 Επίσης, ταξιδεύει ακόμα πιο άνετα, προσφέροντας τεχνολογίες που μπορούν, μεταξύ άλλων, να επιβραδύνουν αυτόματα το όχημα στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους και σε εξόδους αυτοκινητοδρόμων με ενεργοποιημένο το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. 5 Επίσης, προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών 5,6 που μπορεί να εμφανίζει μια πανοραμική άποψη του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη των 13,2 ιντσών κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, είναι καλύτερα συνδεδεμένο. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 7 ενσωματώνει smartphone με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto 8 και προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, 9 ενώ διαθέτει ακόμη και Alexa Built-in 10 στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι οδηγοί μπορούν επίσης να φορτίζουν την μπαταρία του νέου Ford Kuga PHEV σε σταθμό φόρτισης ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο τροφοδοσίας. Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 69 km με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα EV Now 3 ή να συμβάλει στην αύξηση της συνολικής αυτονομίας του οχήματος με τη βοήθεια του βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια.

Οι πωλήσεις του νέου Ford Kuga ξεκίνησαν και στην Ελλάδα και οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση. Τα μοντέλα Titanium και ST-Line X με τον πλούσιο εξοπλισμό, υπάρχουν και στις «τολμηρές» εκδόσεις Active και Active X.

Η γκάμα του μοντέλου περιλαμβάνει επίσης εκδόσεις που τροφοδοτούνται από τον γνωστό  βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost 150PS που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, αλλά και εκείνες με τα αναβαθμισμένα plug-in υβριδικά (PHEV) και πλήρως υβριδικά (FHEV) συστήματα κίνησης της εταιρείας.

Οι τιμές αναλυτικά:

Titanium: 1.5L EcoBoost 150PS FWD – 33.799 ευρώ
Titanium: 2.5L Duratec FHEV 180PS FWD – 37.837 ευρώ
Active: 2.5L Duratec FHEV 180PS FWD – 39.870 ευρώ
ST-Line X: 2.5L Duratec FHEV 180PS FWD – 44.941 ευρώ
ST-Line X: 2.5L Duratec FHEV 183PS AWD – 47.608 ευρώ
ST-Line X: 2.5L Duratec PHEV 243PS FWD – 51.442 ευρώ
Active X 2.5L Duratec FHEV 183PS AWD – 47.608 ευρώ
Active X: 2.5L Duratec PHEV 243PS FWD – 51.442 ευρώ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button