Κόσμος

Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες να ολοκληρώσει τη συγκάλυψη του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών – Galaksias.com

«Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του Εθνικού Εγκλήματος των Τεμπών. Συνεργοί της, αργυρώνητα ΜΜΕ αλλά και πλαστοί λογαριασμοί στα ΜΚΔ, που εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!», επισημαίνει η Ελληνική Λύση.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος τονίζεται ότι αυτό «είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή προέταξε στοιχεία τα οποία γκρέμισαν τους κυβερνητικούς χειρισμούς και σήμερα επιβεβαιώνονται πλήρως» καθώς και ότι «η τελική έκθεση – κόλαφος του ειδικού πραγματογνώμονα, τεκμηριώνει τόσο την αλλοίωση του τόπου εγκλήματος, όσο και την ύπαρξη εύφλεκτων υλικών που προκάλεσαν την πυρκαγιά η οποία έκοψε το νήμα της ζωής 28 εκ των θυμάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η Ελληνική Λύση τονίζει ότι την ερχόμενη εβδομάδα εντός του κοινοβουλίου, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, «θα αποκαλύψει νέα συνταρακτικά στοιχεία για το έγκλημα των Τεμπών που θα συνθλίψουν τη νέα απόπειρα κυβερνητικής συγκάλυψης».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button