ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Πιο ελκυστικό με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» – Galaksias Portal News

Το Corsa έχει τους δικούς του οπαδούς. Είναι ένα όμορφο, δυνατό και ασφαλές αυτοκίνητο. Οι αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης αλλά και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric κέρδισαν στην ελληνική αγορά για το 2023, την 1η θέση των πωλήσεων ανεξαρτήτως κατηγορίας. Και η χρονιά που διανύουμε θα είναι ακόμη καλύτερη για το Corsa αφού σύντομα έρχεται το υβριδικό σύστημα κίνησης 48V.

Οι επικεφαλής της ελληνικής εταιρίας συνδύασαν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με το Corsa. Λανσάρισαν το σύνθημα Έρωτας με την πρώτη ματιά; “Yes, of Corsa!” και το έκαναν ακόμη πιο ελκυστικό με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Corsa γοητεύει, χάρη στη σχεδίασή του και το πλήρως ανασχεδιασμένο, ψηφιακό cockpit. Το υπερσύγχρονο σύστημα infotainment είναι στη διάθεσή σας, για να συνδέσετε το smartphone σας και να ακούσετε τα πιο όμορφα ερωτικά τραγούδια.

Επιπλέον, το νέο Corsa εισάγει πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, όπως η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-Lux  LED   Matrix,τα άνετα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ένα πλήθος σύγχρονων συστημάτων υποστήριξης οδηγού. Η  ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει βραβευμένους κινητήρες βενζίνης, ενώ σύντομα αναμένονται στην Ελληνική αγορά οι υβριδικές εκδόσεις, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric, για αυτονομία έως 405 km.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα Opel στη χώρα μας, κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση του νέου Corsa, χάρη στο πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής”. Καλεί τους υποψήφιους πελάτες να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας, προσφέροντάς τους το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button