Επικαιρότητα

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για τον αδόκητο χαμό του Μιχάλη Βιστάκη

Ο τρόπος απόδοσης ιδιαίτερων τιμών για τον εκλιπόντα θα αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με το ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου

Μέσα σε βαρύ κλίμα έγινε χθες Σάββατο το μεσημέρι η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία του Μαλεβιζίου Μιχάλη Βιστάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία  76 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδινε στην εντατική.

Ο Μιχάλης Βιστάκης είχε διατελέσει για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος στον πάλαι ποτέ Δήμο Γαζίου ενώ δραστηριοποιούταν στον χώρο των πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 σε έκτακτη συνεδρίαση, με πρωτοβουλία του δημάρχου Μενέλαου Μποκέα και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευθέριου Καλλέργη, έπειτα από τον αδόκητο χαμό του τέως δημοτικού συμβούλου Γαζίου Μιχαήλ Βιστάκη, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

«Ψήφισμα για τον αδόκητο χαμό του τέως Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου Μιχαήλ Βιστάκη:

Το Δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφασίζει ομόφωνα:

· Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.

· Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

· Να παραστεί ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο πρόεδρος Ελευθέριος Καλλέργης και αντιπροσωπεία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.

· Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους του δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.

· Να αποδοθούν τιμές στη μνήμη του Μιχαήλ Βιστάκη, ο τρόπος απόδοσης των οποίων θα αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Σώματος.

· Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο».

Ο Μιχάλης Βιστάκης ήταν παντρεμένος και είχε τρεις κόρες, την Ελευθερία, την Αρμονία και τη Μαρία, ενώ το 2019 είχε χάσει σε τροχαίο τον γιο του Γιάννη σε ηλικία 38 ετών.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button