Επικαιρότητα

Συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης το Εργατικό Κέντρο – Galaksias.com

Συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης, το Εργατικό Κέντρο Σάμου σε ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί είτε λόγω πολέμων είτε λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, ξεκινώντας τη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού για τον λαό της Παλαιστίνης.

Η γραμματέας του Εργατικού Κέντρου, Νανά Νικολάου αναφέρθηκε στο υλικό που θα συγκεντρώνεται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου καθημερινά, από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, από Δευτέρα ως Παρασκευή. Συγκεκριμένα υπάρχει ανάγκη για γάζες αποστειρωμένες και μη, αυτοκόλλητες, ελαστικούς επιδέσμους, οφθαλμικά επιθέματα, αντισηπτικά, παιδικές πάνες και βρεφικό γάλα σε σκόνη. Το κάλεσμα για βοήθεια απευθύνεται σε όλα τα σωματεία, φορείς, τους εργαζομένους αλλά και προς τα φαρμακεία, ενώ η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται μέχρι τέλος Φλεβάρη.

Την Κυριακή 18 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων του Ε.Κ.Σ. με θέματα συζήτησης τον Διοικητικό Απολογισμό του 2023 και τον Προγραμματισμό Δράσης για το 2024, τον Οικονομικό Απολογισμό 2023 και τον Προϋπολογισμό του 2024, την προετοιμασία για την απεργία της 28ης Φλεβάρη καθώς και τη συζήτηση για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και την οργάνωση των αγώνων για το επόμενο διάστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button