ΑθλητικάΕνημέρωση

Ερυθρόλευκο μπρέικ στους τελικούς της Volley League – Galaksias Portal News

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στο βόλεϊ ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά “έσπασε” με το “καλημέρα” την έδρα του Παναθηναϊκού, επικρατώντας με 3-0 στο κλειστό του Μετς και έκανε το 1-0 στους τελικούς της Volley League.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό και με εξαίρεση το δραματικό δεύτερο σετ, έφτασε άνετα στη νίκη, η οποία του δίνει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League, αφού έκανε το 1-0, ενώ πήρε και το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εμφανίστηκε πνευματικά ανέτοιμος, χάνοντας το πλεονέκτημα έδρας που τόσο πάλεψε για να το κατακτήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι Πειραιώτες έγιναν αυτόματα το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η σειρά έχει ακόμα μέλλον, με το δεύτερο παιχνίδι να γίνεται στο Ρέντη.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει το πρώτο σετ, παρότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση στους τελευταίους πόντους.

Στο δεύτερο σετ, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ισοφαρίσει, είχε και σετ πόιντ, αλλά οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάνουν το 2-0, έπειτα από μία επική μάχη, η οποία ολοκληρώθηκε με σκορ 30-32!

Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους απογοητευμένους πράσινους και έφτασε άνετα στη νίκη.

Τα σετ: 23-25, 30-32, 17-25.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-3: Ερυθρόλευκο μπρέικ στους τελικούς της Volley League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button