ΑθλητικάΕνημέρωση

Στραβοπάτημα πριν την Μπαρτσελόνα για τους Παριζιάνους – Galaksias Portal News

Η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές απέναντι στην Κλερμόν, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 28η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε το μυαλό της στην μεσοβδόμαδη αναμέτρηση απέναντι στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League, με τους Παριζιάνους να μην καταφέρνουν να κερδίσουν την ουραγό Κλερμόν εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32΄με το γκολ του Κειτά και κρατούσαν στα χέρια τους τη «μεγάλη» νίκη, ωστόσο ο Γκονσάλο Ράμος στο 85΄ισοφάρισε σε 1-1.

Μπορεί να έχασε δυο πόντους, ωστόσο η Παρί βρίσκεται στο +13 από την 2η Μπρεστ και επί της ουσίας δεν την πείραξε η ισοπαλία.

Άλλωστε με το πρωτάθλημα να είναι σχεδόν στα χέρια της η Παρί στρέφει το ενδιαφέρον της στο Champions League και στα δυο παιχνίδια ενάντια στην Μπαρτσελόνα, τα οποία θα κρίνουν ποια από τις δυο ομάδες θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

 

To άρθρο Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 1-1: Στραβοπάτημα πριν την Μπαρτσελόνα για τους Παριζιάνους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button