Τρόπος Ζωής

Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο Σεφερλή – Ζητάω συγνώμη – Galaksias Portal News

Ο Γιώργος Λαμπάτος, που αυτό το διάστημα απασχόλησε τα ΜΜΕ λόγω των πολύ σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/1/24) στον Μάρκο Σεφερλή και την επαγγελματική συνεργασία τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λαμπάτος και ο Μάρκος Σεφερλής είχαν βρεθεί στα δικαστήρια, μετά από δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώτος εναντίον του δεύτερου, για τη συμπεριφορά του κατά τη συνεργασία τους στην θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου».

Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε και τις δύο δίκες επιλέγοντας μάλιστα να μην εισπράξει τη χρηματική αποζημίωση των 12.000 ευρώ που επιδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Είχαμε συνεργαστεί στον «Ηλία του 16ου» με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβλήματα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα…» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. 

«Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου. Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, γιατί και η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πάρα πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη. Δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του».

«Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος…

 

To άρθρο Γιώργος Λαμπάτος: Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο Σεφερλή – Ζητάω συγνώμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button