Τρόπος Ζωής

Το τραγούδι «Το πουλάω το σπίτι» ποτέ δεν μου άρεσε όπως έγινε – Galaksias Portal News

Έχει υπογράψει κάποιες από τις πιο σημαντικές επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του άρεσαν και όλες… Ο λόγος για τον Νίκο Μωραΐτη που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14.02.2024) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Η επιτυχία του που δεν του άρεσε, είναι το τραγούδι «Το πουλάω το σπίτι», που ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος, Ο Νίκος Μωραΐτης παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν ξέρει το γιατί, αλλά όπως βγήκε το τραγούδι, δεν του άρεσε!

«Αυτό το τραγούδι εμένα (σ.σ. το «Πουλάω το σπίτι») ποτέ δεν μου άρεσε έτσι όπως έγινε. Δεν ξέρω, γιατί. Δεν βγήκε όπως το φανταζόμουν. Βγήκε λίγο πομπώδες ενώ εγώ το ήθελα λίγο πιο εσωστρεφές.

Καλά, ο Γιάννης Πάριος είναι ένας τεράστιος τραγουδιστής, δεν είναι εκεί το θέμα.

Τα πάντα όμως είναι και πως τα έχεις στο κεφάλι σου. Δηλαδή αυτό το «δεν γεμίζει με έναν άνθρωπο ένα σπίτι» για μένα είναι πολύ μοναχικό πράγμα. Δηλαδή να είσαι χωρίς έναν άνθρωπο να μοιραστείς ένα σπίτι, το οποίο έχεις νοικιάσει ή έχεις φτιάξει», είπε ο γνωστός στιχουργός.

Και πρόσθεσε: «Θα πω επίσης το εξής. Αυτό το οποίο εγώ θεωρώ είναι ότι δεν γράφω στίχο, είναι ότι γυρίζω το video clip του κάθε τραγουδιού».

To άρθρο Νίκος Μωραΐτης: Το τραγούδι «Το πουλάω το σπίτι» ποτέ δεν μου άρεσε όπως έγινε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button