ΑθλητικάΕνημέρωση

Πέτυχε μεγάλη ανατροπή και έφερε την Ελλάδα μια νίκη πριν τα τελικά στο Davis Cup – Galaksias Portal News

Τρομερό ματς και μεγάλη νίκη για τον Αριστοτέλη Θάνο κόντρα στον Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ, έχοντας χάσει το πρώτο σετ (2-1). Η Ελλάδα έκανε το 2-0 κόντρα στην Ρουμανία μέσα στα Άνω Λιόσια και θέλει μια ακόμα -την Κυριακή (04.02.2024) για να περάσει στο World Group I στο Davis Cup.

Ψυχάρα ο Αριστοτέλης Θάνος! Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε να χάνει στα σετ από τον Νίκολας Ιονέλ, αλλά τα… έδωσε όλα, πήρε τη νίκη με 4-6, 6-3, 6-2 και έκανε το 2-0 για την Ελλάδα επί της Ρουμανίας! Πλέον, η Εθνική μας βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στο World Group I.

Ο Θάνος έδειξε μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι του, έκανε την ανατροπή απέναντι στον Νο1 της Ρουμανίας και έφερε… τούμπα ένα ματς διάρκειας 2 ωρών και 25 λεπτών. Πλέον, την Κυριακή, η Ελλάδα χρειάζεται μια ακόμη κόντρα στη Ρουμανία για να βρεθεί στο World Group I.

Στο πρώτο παιχνίδι της αυριανής ημέρας (04/02), που θα αρχίσει στις 12:00, οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν για το διπλό τους Μάριους Κοπίλ και Βίκτορ Βλαντ Κορνέα, ενώ ακόμα και αν χάσουμε αυτό το ματς, θα ακολουθήσει ο αγώνας του Στεφανου Τσιτσιπά με τον Ιονέλ.

To άρθρο Θάνος – Ιονέλ 2-1: Πέτυχε μεγάλη ανατροπή και έφερε την Ελλάδα μια νίκη πριν τα τελικά στο Davis Cup δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button