Κόσμος

Σκηνές ροκ στο κοινοβούλιο με φωνές, κλωτσιές και… τρομπέτες – Galaksias.com

Η τοποθέτηση 4 νέων υπουργών από την κυβέρνηση του Μοχάμετ Μουιζού στάθηκε αρκετή για να ανάψουν τα αίματα στο κοινοβούλιο του Mαλέ στις Μαλδίβες και να σημειωθούν σκηνές χάους. 

Βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης διαπληκτίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής ψηφοφορίας σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου, όπως έδειξαν πλάνα από βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή (28/1).

Το βίντεο που περιήλθε στην κατοχή του Reuters και κυκλοφόρησε ευρέως στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, κατέγραψε σκηνή όπου βουλευτές άρχισαν τις κλωτσιές και τις μπουνιές και να κυλιούνται στο πάτωμα κοντά στην καρέκλα του προέδρου, ενώ φωνές από παρευρισκόμενους και ήχοι από τρομπέτες συμπλήρωναν ένα χαοτικό σκηνικό.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο βουλευτής Αμπτουλάχ Σαχίμ Αμπντούλ Χακίμ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της βίαιης συμπλοκής μεταξύ φιλοκυβερνητικών βουλευτών και αντιπολιτευόμενων.

Η συνεδρίαση κατέληξε σε χάος μετά την άρνηση του κόμματος της αντιπολίτευσης να εγκρίνει 4 νέους υπουργούς του υπουργικού συμβουλίου – οι οποίοι είναι μέλη του κόμματος του νεοεκλεγέντος προέδρου Μοχάμεντ Μουιζού.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button