ΑθλητικάΕνημέρωση

Συνάντηση διοίκησης – Γιάνσεν και αναμονή εξελίξεων – Galaksias Portal News

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/2) με τον Ολλανδό προπονητή Πασκάλ Γιάνσεν, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πλευρά του Πασκάλ Γιάνσεν, με σκοπό ο Ολλανδός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, ωστόσο για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί το προσεχές διάστημα, με τον τον Κάρλος Καρβαλιάλ ωστόσο να προπονεί κανονικά τους παίκτες του Ολυμπιακού την Τετάρτη (7/2), για τον σαββατιάτικο (10/02) αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάνσεν ήταν επί σχεδόν μία τριετία προπονητής της Αλκμάαρ στην Ολλανδία (πρώτη του θητεία ως πρώτος προπονητής σε ομάδα) από την οποία αποχώρησε στις 17 Ιανουαρίου 2024.

Κάθισε στον πάγκο της ΑΖ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123, ενώ συνεργάστηκε και με τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Έλληνα διεθνή να μετράει 78 γκολ τα σχεδόν τρία χρόνια συνεργασίας τους.

To άρθρο Ολυμπιακός: Συνάντηση διοίκησης – Γιάνσεν και αναμονή εξελίξεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button