ΑθλητικάΕνημέρωση

Να βγάλει αντίδραση κόντρα στην ουραγό της Euroleague – Galaksias Portal News

O…γεμάτος απουσίες, Ολυμπιακός, υποδέχεται την ουραγό, Άλμπα Βερολίνου (21:15, Newsit,gr, Novasports Prime) με στόχο την επιστροφή του στις νίκες στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-11 και θέλουν να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας αντίπαλο τους Γερμανούς που βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 5-18.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στη Euroleague και πιο συγκεκριμένα την ήττα με 90-85 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Απ’ την άλλη, η ουραγός, Άλμπα Βεριλίνου -που έχει μόνο ένα εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν- κατάφερε να φτάσει στην 5η της νίκη στη διοργάνωση, επικρατώντας εντός έδρας του Ερυθρού Αστέρα με 89-80.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Φαλ και Μιλιουτίνοφ, την ώρα που ο Πετρούσεβ να είναι αμφίβολος. Παράλληλα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθέντας Μόουσες Ράιτ.Επίσης, επιστρέφουν οι Γουίλιαμς – Γκος και Λαρεντζάκης.

Ο Γιοχάνες Τίμαν, που είναι σημείο αναφοράς για την Άλμπα, θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. Ασθενής είναι ο Λούις Ολίντε, ενώ εκτός μένει και ο Ζίγκα Σαμάρ.

Το παιχνίδι ορίστηκαν να διευθύνουν οι Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague:

21:00 Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια (Novasports Start)

21:00 Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε (Novasports 4)

21:00 Μπάγερν – Μπασκόνια (Novasports 3)

21:15 Ολυμπιακός – Άλμπα (Novasports Prime)

21:30 Ρεάλ – Μακάμπι (Novasports 6)

To άρθρο Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στην ουραγό της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button