ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double αλλά δεν απέτρεψε την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Λος Άντζελες Λέικερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μία ακόμη φορά, ο καλύτερος παίκτης Μιλγουόκι Μπακς, αλλά κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του με 128-124 στο NBA.

Με την αναμέτρηση να κρίνεται στη δεύτερη παράταση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε πάνω από 46 λεπτά και ολοκλήρωσε το Μιλγουόκι Μπακς – Λος Άντζελες Λέικερς με 29 πόντους, 21 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 3 τάπες και 2 κλεψίματα, πετυχαίνοντας ένα ακόμη triple double στο φετινό NBA.

Ο “Greek Freak” είχε όμως και 7 λάθη, ενώ με 1-6 τρίποντα “χάλασε” και το καλό σερί που είχε το 2024 στα σουτ έξω από τα 7 και 24 μέτρα. Τα “ελάφια” παραμένουν πάντως στη δεύτερη θέση της κατάταξης στην Ανατολή και δείχνουν σε καλό δρόμο ενόψει των play off.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει “μάχη” και για το τρίτο βραβείο MVP της καριέρας του.

 

To άρθρο Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double αλλά δεν απέτρεψε την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Λος Άντζελες Λέικερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button