ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο ένας άνετος και ο άλλος σε «ελεύθερη πτώση» – Galaksias Portal News

Την τέταρτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πήρε ο Άρης, επικρατώντας του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 2-0, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέντε σερί ματς με ήττες για τους γηπεδούχους.

Ο Άρης επικράτησε μέσα στο Περιστέρι του Ατρόμητου με 2-0 και εδραιώθηκε ακόμα περισσότερο στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Super League φτάνοντας στο -6 από τον Ολυμπιακό, αλλά με ματς περισσότερο από τους “ερυθρόλευκους”. Στους 23 βαθμούς παρέμειναν οι γηπεδούχοι.

Ατρόμητος και Άρης έπαιξαν προσεκτικά στα πρώτα λεπτά, προσπαθώντας να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν, χωρίς να φανούν απρόσεκτοι στην άμυνα. Όσο περνούσαν όμως τα λεπτά, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν επιθετικές, κάνοντας όμως αρκετά λάθη στην ανάπτυξή τους.

Η πρώτη φάση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε στο 17′, με τον Μορόν να εκτελεί το φάουλ που πήρε ο ίδιος και με τον Τσιντώτα να “βγάζει” εντυπωσιακά σε κόρνερ! Ο Ατρόμητος είχε μια καλή ευκαιρία στο 25′, με τον Αντζιέλσκι να σουτάρει πέφτοντας και υπό την πίεση του Ρόουζ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30′ όμως οι Περιστεριώτες άγγιξαν το γκολ, σε ταχύτατη αντεπίθεσή τους, με τον Κουέστα να νικάει τον Κουέν, σε κοντινό σουτ.

Η φάση όμως ξεκίνησε από μια εκτέλεση φάουλ του Άρη που δεν έβγαλε κίνδυνο για την εστία του Τσιντώτα. Το VAR όμως έκανε για παράβαση στην περιοχή του Ατρομήτου, ο διαιτητής Τσέτσιλας πήγε ο ίδιος να δει τη φάση, έδωσε πέναλτι για χέρι του Κουέν και ο Μορόν ήταν εύστοχος από τα ένδεκα βήματα για το 0-1 στο 34′. ο Ατρόμητος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Τσακμάκη να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ, με κοντινή κεφαλιά.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας την ισοφάριση. Ο Άρης έριξε το… βάρος στην άμυνα κι έτσι οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 90+3′ είχαμε μια φάση που σύηκωσε συζητήσεις. Ο Βαλένσια έπιασε σκαστό σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, για χέρι του Νταρίντα, με τον διαιτητή και το VAR να μη δίνουν παράβαση.

Στο 4′ λεπτό του έξτρα χρόνου, ο Άρης έφτασε στο 0-2. Ο Ζαμόρα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σουτάροντας από πολύ πλάγια θέση και ο Νταρίντα πήρε το… ριμπάουντ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

To άρθρο Ατρόμητος – Άρης 0-2: Ο ένας άνετος και ο άλλος σε «ελεύθερη πτώση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button