ΑθλητικάΕνημέρωση

Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν με 50 σφαίρες 59χρονο που είχε δολοφονήσει συνάδελφό του – Galaksias Portal News

Κάμερα καταγράφει τη στιγμή που οι αστυνομικοί στη Φλόριντα πυροβολούν και σκοτώνουν έναν 59χρονο, λίγα λεπτά αφού είχε σκοτώσει συνάδελφό του σε αμαξοστάσιο λεωφορείων.

Στο βίντεο φαίνονται οι αστυνομικοί να πλησιάζουν το λεωφορείο στο οποίο είχε ταμπουρωθεί ο άντρας και να ανοίγουν πυρ αφού δέχονται βροχή από σφαίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας ο 59χρονος πυροβόλησε 6 φορές κατά των αστυνομικών που απάντησαν με τουλάχιστον 50 σφαίρες. «Είχε αποφασίσει τι θα έκανε εκείνη την ημέρα και ήθελε να σκοτώσει όσο περισσότερους μπορούσε, ανάμεσά τους και αστυνομικοί» είπε για τον 59χρονο. Ο ίδιος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι θα προτείνει για μετάλλιο τους τέσσερις αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

«Κοιτάξαμε τις κάμερες και ο ύποπτος, όπως μπορούμε να δούμε, φαίνεται να σκέφτεται και να σχεδιάζει περαιτέρω ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του», είπε ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ Γκρέγκορι Τόνι σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. «Βλέπουμε ότι το άτομο πηγαίνει σε κάποιου είδους αποδυτήρια, αλλάζει ρούχα, φοράει πολιτική ενδυμασία και ουσιαστικά περιμένει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έβγαλε το πυροβόλο όπλο από το κουτί του μεσημεριανού γεύματος και στη συνέχεια, όταν το θύμα βγαίνει έξω από το δωμάτιο, εκτελεί το θύμα, πυροβολώντας πολλαπλές βολές σε απόσταση αναπνοής, αφήνοντας το θύμα κάτω», είπε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button