Τρόπος Ζωής

Ο Aaron Taylor – Johnson θα είναι ο νέος James Bond – Πέφτουν οι υπογραφές; – Galaksias Portal News

Τέλος στα σενάρια σχετικά με τον διάδοχο του Daniel Craig, βάζουν τα διεθνή δημοσιεύματα, που μεταδίδουν ότι ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ

Ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson αναμένεται να διαδεχτεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του εμβληματικού μυστικού πράκτορα 007, Τζείμς Μποντ.

Διάσημος για ρόλους σε ταινίες όπως το «Kick-Ass» και το «Avengers: Age Of Ultron», ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, ωστόσο αν πει το «ναι» θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η επίσημη πρόταση είναι στο τραπέζι και αναμένεται η απάντηση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι υπογραφές είναι θέμα χρόνου και ίσως πέσουν και μέσα στην εβδομάδα.

Μια πηγή δήλωσε: «Ο Bond είναι η δουλειά του Aaron, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του».

Ο Aaron Taylor-Johnson απαντώντας στις φήμες ότι θα μπορούσε να είναι ο νέος James Bond ανέφερε στο «Numero»: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο».

Ο Taylor-Johnson θα ακολουθήσει τον Sean Connery, τον George Lazenby, τον Roger Moore, τον Timothy Dalton, τον Pierce Brosnan και τον Daniel Craig στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, εάν επιβεβαιωθεί η επιλογή του. Ο Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Μποντ στην ταινία Dr. No το 1962.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Idris Elba εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών, άρα μεγάλος για υποψήφιος Bond – και έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Πληροφορίες από Skynews, Dailymail

To άρθρο Ο Aaron Taylor – Johnson θα είναι ο νέος James Bond – Πέφτουν οι υπογραφές; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button