ΕνημέρωσηΠολιτική

Σοβαρός τραυματισμός του Βινγκεγκάαρντ στο Γύρο της Χώρας των Βάσκων – Galaksias Portal News

Ένα σοβαρό ατύχημα σημάδεψε το 4ο ετάπ του ποδηλατικού γύρου της Χώρας των Βάσκων, προκαλώντας τον τραυματισμό του δις νικητή του Γύρου Γαλλίας, Γιόνας Βινγκεγκάαρντ.

Ο Δανός ποδηλάτης διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο και, όπως φάνηκε από την τηλεοπτική εικόνα, του είχε τοποθετηθεί κολάρο και αναπνευστική υποστήριξη. Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την κατάσταση της υγείας του Βινγκεγκάαρντ, ο οποίος το 2022 και το 2023 ήταν ο θριαμβευτής του Γύρου Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν αρκετοί ακόμη αθλητές, μεταξύ αυτών ο Σλοβένος Πρίμοζ Ρόγκλιτς («χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην ατομική χρονομέτρηση, τρεις φορές νικητής του Γύρου Ισπανίας και περσινός νικητής στο Γύρο Ιταλίας) και ο Βέλγος Ρέμκο Εβάνεπουλ (νικητής του Γύρου Ισπανίας το 2022 και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότεροι σηκώθηκαν μετά την πτώση τους, όμως σύμφωνα με την ομάδα του, Soudal Quick-Step, ο Εβάνεπουλ διακομίστηκε επίσης σε νοσοκομείο, ενώ ο Ρόγκλιτς επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος.

Ακόμη ένας ποδηλάτης, ο Αυστραλός Τζέι Βάιν, φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά και παρέμεινε ακίνητος στο δρόμο, πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button