Υγεία & Διατροφή

Το «καυτό» φιλί στο στόμα – Galaksias Portal News

Όλα τα φώτα τράβηξε το καυτό φιλί του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ με τις κάμερες να αποθανατίζουν την σπάνια, για τους φωτογράφους, στιγμή.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο με άλογα που διοργανώθηκε στο Μαϊάμ, με τις κάμερες του Netflix να καταγράφουν κάθε λεπτό από την παραμονή τους εκεί, ενόψει του νέου τους πρότζεκτ στην πλατφόρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 39χρονος Χάρι, συμμετείχε την Παρασκευή στο Royal Salute Polo Challenge κατά τη διάρκεια του Grand Champions Polo Club στο Wellington. Ο αγώνας διοργανώθηκε για την οργάνωση Sentebale που δημιούργησε ο Χάρι, η οποία βοηθά παιδιά στην Αφρική που πλήττονται από τη φτώχεια, την ανισότητα και το HIV/AIDS. Ο πρίγκιπας Χάρι την ίδρυσε το 2006 με τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο δούκας του Σάσσεξ κέρδισε στην αναμέτρηση που είχε και το τρόπαιο, ανέλαβε να του το δώσει η σύζυγός του, Μέγκαν. H δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε για την περίσταση ένα μακρύ λευκό φόρεμα με πλισέ σχέδιο στην φούστα, τοπ με ζιβάγκο και κόψιμο στη μέση, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με λαμπερά γυαλιά ηλίου και μια τσάντα ώμου με λουράκι.

Ωστόσο, τόλμησε να φορέσει ένα ζευγάρι πανύψηλα τακούνια στο γρασίδι, αλλά φαίνεται ότι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί μπροστά στους φωτογράφους που περίμεναν, την ίδια ώρα που ένα τηλεοπτικό συνεργείο του Netflix κατέγραφε κάθε στιγμή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί δύο νέων μη μυθοπλαστικών σειρών της δημοφιλούς πλατφόρμας που θα εστιάζουν στο lifestyle και το πόλο.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button