Υγεία & Διατροφή

O Jorge Martin διέλυσε το ρεκόρ – Galaksias Portal News

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πολλοί σημαντικές μονόωρες δοκιμές του MotoGP, έχουν δώσει μια νέα πνοή στις Παρασκευές της μεγάλης κατηγορίας. Οι αναβάτες έχουν αρκετό χρόνο για να βρουν τις ρυθμίσεις που θέλουν (σε συνδυασμό με τις πρώτες και δεύτερες ελεύθερες δοκιμές), ενώ το τελευταίο εικοσάλεπτο έχει μετατραπεί σε ένα… πεδίο μάχης για τις πρώτες 10 θέσεις.

Στο Austin ήταν για άλλη μια φορά ο Jorge Martin (Ducati), ο οποίος είχε έναν τρομερό ρυθμό ενός γύρου και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 2:01.397, κάνοντας νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο κάτω από το περσινό ρεκόρ, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό! Τον ακολούθησε ο ταχύτερος του πρωϊνού, Maverick Viñales (Aprilia), μόλις 76 χιλιοστά πίσω του. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Marc Marquez (Ducati), ο οποίος βρέθηκε εκεί με την τελευταία του προσπάθεια.

Ο Francesco Bagnaia (Ducati) βρήκε παραπάνω ρυθμό από ότι στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του πρωϊνού και πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από έναν εκπληκτικό Pedro Acosta (GASGAS/KTM), ο οποίος πήρε την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2, κάνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτος τερμάτισε ο Aleix Espargaro (Aprilia), με τον Franco Morbidelli (Ducati) να τον ακολουθεί. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Enea Bastianini, Fabio Di Giannantonio και Marco Bezzecchi και οι τρεις με Ducati.

Για άλλη μια φορά οι έξι τελευταίες θέσεις πήγαν στους οδηγούς των Yamaha & Honda δείχνοντας τις δυσκολίες που έχουν οι Ιάπωνες κατασκευαστές.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

MotoGP_FP2

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button