Τρόπος Ζωής

«Είμαι ζωντανή, ντροπή τους» – Ξεσπά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Είμαι ζωντανή, ντροπή τους», ξεσπά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο, απαντώντας σε όσους βιάστηκαν να γράψουν τον επικήδειο της διαθήκης της, την ώρα που εκείνη αγωνίζεται να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου, είναι όλα ψέματα!», αναφέρει η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso και στέλνει το εξής μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο: «Με λένε Ζωζώ, δηλαδή δύο φορές ζω».

«Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένεια μου είναι η Σταυρίνα Ευστρατιάδη και  Χάρης Αργυρός. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε ειδήσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν.

Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί.

Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου» συμπληρώνει η βασίλισσα της νύχτας.

«Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους! Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου», δηλώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

To άρθρο «Είμαι ζωντανή, ντροπή τους» – Ξεσπά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button