ΕνημέρωσηΠολιτική

Λάθος ο νόμος Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού, αν χρειαστεί θα πληρώσω πρόστιμο – Galaksias Portal News

Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος εμφανίστηκε με στρατιωτικό κούρεμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσων του Mega.
Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παρουσιάζεται την Παρασκευή (15/03/2024) στη Θήβα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με κάποια αλλοδαπή εταιρεία.
«Τα αστακοκάραβα ήταν σε μία εταιρεία σε συνεργασία με μία εισηγμένη γνωστή εταιρεία και πλέον η σχέση λύθηκε πριν από έναν χρόνο, συμφωνήσαμε στην αμοιβή μου και διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε για το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα για το πόθεν έσχες: «Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι κάτι είναι στρεβλό. Ήταν λάθος ο νόμος, ο νόμος δημιουργήθηκε για να μη βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα έξω και όχι για να φέρνουν άσπρα μέσα…».   
Στις ερωτήσεις για το αν μπορεί να διαβεβαιώσει πως δεν έχει καμία σχέση με εταιρείες του εξωτερικού, τόνισε πως θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη αν χρειαστεί.
«Εγώ δεν θέλω να αρχειοθετηθώ, αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ επειδή έκαναν Χριστούγεννα οι εργαζόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι να χρωστούν 500 εκατ. ευρώ και να κουνάνε το δάχτυλο, ας τιμωρηθώ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To άρθρο Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού, αν χρειαστεί θα πληρώσω πρόστιμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button