Κόσμος

Ο Πακετά συνεργάζεται με τις αρχές για την φερόμενη εμπλοκή του σε δίκτυο στοιχηματισμού – Galaksias.com

Ο διεθνής μέσος της Βραζιλίας, Λούκας Πακετά, συνεργάζεται σε έρευνα για τη φερόμενη εμπλοκή του σε δίκτυο στοιχηματισμού, όπως ανέφερε ο ίδιος την Τετάρτη (20/3).

Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν πέρσι πως η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε ανησυχίες για τον παίκτη της Γουέστ Χαμ για πιθανές παραβιάσεις των κανόνων στοιχηματισμού σε σχέση με τις κίτρινες κάρτες που έλαβε στην Premier League την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πακετά, ο οποίος είχε τονίσει πως όντως στοιχημάτισε σε κάποια παιχνίδια, συνέχισε να παίζει για τη Γουέστ Χαμ και μετά την εμφάνιση των καταγγελιών. Έμεινε πάντως εκτός αποστολής από τον πρώην προπονητή της Βραζιλίας, Φερνάντο Ντινίζ, για τα περσινά προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την έλευση του Ντόριβαλ Τζούνιορ ως πρώτος προπονητής, ο 26χρονος Πακετά κλήθηκε εκ νέου για τα φιλικά απέναντι σε Αγγλία και Ισπανία.

«Έχουν περάσει 7 μήνες από τότε που συνέβη και συνεργάζομαι όσο μπορώ (με τις έρευνες)» τόνισε ο Πακετά σε συνέντευξη Τύπου. «Η Γουέστ Χαμ πάντα με υποστήριζε, δεν υπήρχε λόγος να μην το κάνει αυτό, που δεν ήταν τίποτα άλλο από το να βάλει τον παίκτη της να παίξει ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω, ελπίζω να βοηθήσω στο τέλος της σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πακετά, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ντοριβάλ στη Φλαμένγκο, τόνισε επίσης ότι ήταν ενθουσιασμένος που επέστρεψε στην εθνική ομάδα. «Είμαι χαρούμενος για την κλήση, για την αναγνώριση της δουλειάς μου. Το να είμαι στην εθνική ήταν πάντα το όνειρό μου, το όνειρο κάθε παιδιού».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button