Επικαιρότητα

«Πολύ περίεργος άνθρωπος ο 69χρονος» – Νέες μαρτυρίες για τη δολοφονία – Galaksias.com

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του 57χρονου από τον 69χρονο πεθερό του στην Αγία Βαρβάρα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα. Η μητέρα του νεκρού γιατρού, που πυροβόλησε και σκότωσε ο πεθερός του, αλλά και εν φίλος του μίλησαν στο MEGA για το φονικό.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 57χρονου στην αυλή του σπιτιού του από τον πεθερό του έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί έντονος καυγάς που κατέληξε σε τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα με τον 69χρονο να πυροβολεί εξ επαφής τον 57χρονο γαμπρό του. «Είμαι παλικάρι, θα παραδοθώ», φέρεται να φώναζε ο 69χρονος, μόλις οι αστυνομικοί έφτασε στο σημείο της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα.

Όπως μάλιστα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 69χρονος, οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του, κάτι όμως που διαψεύδει κατηγορηματικά ο γιος του δράστη και κουνιάδος του θύματος, ο οποίος είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του.

Τι είπε για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα η αδερφή του θύματος

Από την πλευρά της, πάντως, η αδερφή του θύματος μίλησε στο MEGA. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάρα πολύ καλός, πάρα πού καλός, Φρόντιζε τα παιδιά του, την οικογένεια’ του, ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω… δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω να σας πως κάτι άλλο. Εγώ τον ξέρω επειδή ήταν χρόνια αδελφός μου. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω».

Ένας φίλος του ζευγαριού συμπλήρωσε, μιλώντας στο MEGA: «Το έμαθα εντελώς τυχαία και πήγα κατευθείαν από το σπίτι, το οποίο είχαν αποκλείσει οι αστυνομικοί και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Εγώ έχω πάει και σπίτι του. Γενικά είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, και σαν ιατρό τον είχα και φίλο και αυτό που ξέρω είναι ότι ο πεθερός ήταν ένας περίεργος άνθρωπος και δεν είχαν πολλές σχέσεις, ούτε η ίδια η κόρη του, ούτε ο ίδιος ο… Εγώ αυτό γνωρίζω. Τώρα, από αυτό μέχρι το να πάρει μία καραμπίνα και να του αφαιρέσει τη ζωή, δεν μπορώ να φανταστώ τι συνέβη», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όσο γνωρίζω εγώ ήταν πολύ αγαπημένο το ζευγάρι. Δηλαδή και στο ιατρείο του όποτε πήγαινα, πέντε λεπτά κάναμε το θέμα ‘’γιατρός-ασθενής’’ και την υπόλοιπη μισή ώρα συζητούσαμε σαν φίλοι. ‘Ήξερα πως ήταν πολύ αγαπημένοι, με τα παιδάκια τους, κανένα πρόβλημα. Έχω παρευρεθεί και στον γάμο του και στις βαπτίσεις των παιδιών τους στο χωριό. Σε όλες τις χαρές τους ήμουν παρών και επαγγελματικά και σαν φίλος, οπότε έχω δει από πρώτο χέρι την οικογένειά τους, πόσο αγαπημένοι ήταν. Και να πω και κάτι, ήταν από τους ανθρώπους που δεν έδινε δικαιώματα, είχε μάτια μόνο για τη γυναίκα του».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button