ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Λέτσε απέλυσε τον προπονητή της μετά την κουτουλιά που έδωσε σε ποδοσφαιριστή της Βερόνα – Galaksias Portal News

O προπονητής, Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λέτσε, μετά και την κουτουλιά που έριξε σε ποδοσφαιριστή της Βερόνα.

“Φινάλε” για τον Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα στον πάγκο της Λέτσε με την κουτουλιά του Ιταλού προπονητή στον Τομάς Ανρίν να είναι η… σταγόνα που έβαλε τέλος στην παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Η διοίκηση της Λέτσε αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον 48χρονο προπονητή, τόσο για την κακή πορεία της ομάδας (μόλις μία νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού) όσο και για τη συγκεκριμένη απαράδεκτη κίνηση προς τον ποδοσφαιριστή της Βερόνα.

Να θυμίσουμε ότι με το γκολ του Μίκαελ Φολορούνσο στο 17 η Βερόνα πήρε την κρίσιμη νίκη στην έδρα της Λέτσε με 1-0, για την 28η αγωνιστική στη Serie A και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, ξεπερνώντας την αντίπαλό της στη βαθμολογία και αφήνοντάς της μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ενώ οι ποδοσφαιριστές ήταν ακόμα εντός αγωνιστικού χώρου, ο Ντ’ Αβέρσα κατευθύνθηκε προς το μέρος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και τον έριξε κάτω, δίνοντάς του μια κουτουλιά.

To άρθρο Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα: Η Λέτσε απέλυσε τον προπονητή της μετά την κουτουλιά που έδωσε σε ποδοσφαιριστή της Βερόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button