Επικαιρότητα

Μπήκε μέσα στο σπίτι του και τον μαχαίρωσε – Συνελήφθη ως δράστης ένας 42χρονος φίλος του – Galaksias.com

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης θα εξεταστεί και από ψυχίατρο

Δραματικές στιγμές έζησε ένας 30χρονος μέσα στο σπίτι του στη Ρούσσα Λίμνη Αγίου Νικολάου, στην περιοχή της Κριτσάς, όταν εισέβαλε σε αυτό ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος μάλιστα είναι φίλος του, και τον μαχαίρωσε. 

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας και μετά από ολονύχτια έρευνα η Αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη του μαχαιρώματος.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 42χρονο στην πράξη αυτή δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ να σημειωθεί ότι ο 30χρονος γνωστός του τραυματίστηκε – ευτυχώς επιπόλαια – σε όλο του το σώμα και πίσω από τον λαιμό σε σημείο που αν το τραύμα ήταν βαθύ θα μπορούσε να χάσει πολύ αίμα σύμφωνα με ιατρικές πηγές.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική. 

Ωστόσο, προβληματισμός επικρατεί στις Αρχές για τους λόγους για τους οποίους ο δράστης επιχείρησε να τραυματίσει με το κουζινομάχαιρο που έφερε μαζί του τον φίλο του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες γνωρίζονταν αρκετά καλά και μάλιστα έκαναν συχνά παρέα. Γι’ αυτόν τον λόγο ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν στο σπίτι του θύματος. Ωστόσο η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Ο δράστης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, καθώς αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το τελευταίο διάστημα – συγκεκριμένα εδώ και 6 μήνες – δε λάμβανε τη φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί.  

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Νικολάου. 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button