Τρόπος Ζωής

Εγώ την πρώην γυναίκα μου την αγαπώ, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε – Galaksias Portal News

Η εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τον Μιχάλη Μητρούση και την κόρη του Μαρίλια και μίλησαν για τη σχέση τους.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη η κόρη του Μιχάλη Μητρούση, Μαρίλια, είπε πως έχει δύο γονείς που τους θαυμάζει και «αυτό είναι επιτυχία για έναν γονιό», θα σημειώσει χαρακτηριστικά.

«Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι οι διακοπές με τους γονείς μου και τα Σαββατοκύριακα με τον μπαμπά. Στην εφηβεία μου ο μπαμπάς μου ήταν τυχερός γιατί ήμουν με το στρατόπεδο του. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος ως παιδί γιατί τα παιδιά δεν κάνουν λάθη».

«Τα τρυφερά χρόνια της Μαρίλιας έφτιαχνα το θέατρο ”Χυτήριο” και δεν την έβλεπα όπως έπρεπε. Δεν ήταν δύσκολη η εφηβεία της Μαρίλιας», είπε ο Μιχάλης Μητρούσης.

«Τα παιδιά στην εφηβεία διαλέγουν στρατόπεδο. Εγώ ήμουν με τον μπαμπά μου».

Ο Μιχάλης Μητρούσης είπε πως για τα λάθη που κάνουν τα παιδιά φταίνε μόνο οι γονείς.

«Εγώ την πρώην γυναίκα μου την αγαπώ, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε. Δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο που αγάπησες και έκανες ένα παιδί μαζί του. Η αγάπη δεν φεύγει. Δεν επεμβαίνω στην προσωπική της ζωή γιατί της έχω εμπιστοσύνη».

 

«Δεν μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου παρά μόνο αν είναι κάτι σημαντικό. Έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι με τον μπαμπά μου. Εγώ είμαι αυστηρή μαζί του και τον ρωτάω ”γιατί δεν πήγες στον γιατρό”; Τον ελέγχουμε εγώ και η σύντροφος του πατέρα μου που τη λέω γυναίκα του, γιατί την αγαπάω πάρα πολύ», είπε η Μαρίλια.

To άρθρο Μιχάλης Μητρούσης: Εγώ την πρώην γυναίκα μου την αγαπώ, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button