ΑθλητικάΕνημέρωση

«θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου» – Galaksias Portal News

Ο πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Ζοάν Πλάθα, έκανε παράπονα για την περίοδο παρουσίας του στην ομάδα και οι δηλώσεις του έφερε έντονη αντίδραση από την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, η οποία και προανήγγειλε νομικές κινήσεις εναντίον του.

Αποχωρώντας από την ομάδα στα μέσα της σεζόν, ο Πλάθα ανέφερε ότι έζησε καταστάσεις που παραπέμπουν σε 30 χρόνια πριν, με την ΑΕΚ να “απαντάει” με επίσημη ανακοίνωση και δικές της κατηγορίες για τον Ισπανό τεχνικό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Από σεβασμό στην παλαιά διαδρομή του, και επειδή από επιλογή δεν μπήκαμε στη διαδικασία μεσούσης της περιόδου -με την Ομάδα ν’ αγωνίζεται- ν’ αποκαλύψουμε πραγματικά περιστατικά τα οποία προκάλεσαν και το «διαζύγιο», αναλαμβάνοντας μάλιστα και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε άμεσα στα όσα «δήλωσε» ο τέως προπονητής μας, παρότι μας προκαλεί κατάπληξη γιατί επέλεξε τώρα,  μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις της Ομάδας μας για να μιλήσει…

Πάγια τακτική της Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην απαντά σε κάποιους προπονητές/αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Ομάδας μας ανεξάρτητα με τα όσα ενδεχομένως έλεγαν μετά τη φυγή τους, και «τρώγαμε» αδίκως και άγριο «ξύλο» από Μ.Μ.Ε. Αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε όμως.

Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Όσοι αρέσκονται σε ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της Α.Ε.Κ. θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη. Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου, με δική του ευθύνη. 

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν ή δεν έγιναν. 

Προσώρας είμαστε υποχρεωμένοι να προσηλωθούμε στους στόχους μας.

ΥΓ: Θα επανέλθουμε σχετικά με τις νομικές κινήσεις μας.

To άρθρο Έξαλλοι στην ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Ζοάν Πλάθα: «θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button