Τρόπος Ζωής

Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις στη σχέση μας αλλά αγαπιόμαστε πολύ – Galaksias Portal News

“Και να τσακωθούμε, μιλάμε πολύ. Είμαστε ο στίχος ή κι οι δυο μας ή κανείς” εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.

Την Πέγκυ Ζήνα υποδέχθηκε η Αθηναϊδα Νέγκα στο Καλύτερα Αργά και μίλησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα και τους τσακωμούς που έχουν ανά διαστήματα. 

«Και να τσακωθούμε, μιλάμε πολύ. Είμαστε ο στίχος ή κι οι δυο μας ή κανείς. Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς εκτός του ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, για αυτό είμαστε 28 χρόνια μαζί, έχουμε κάτι να μας ενώνει και που αγαπάμε κι οι δύο πάρα πολύ.

Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ από εμένα.

Είναι αγαπημένος τρόπος έκφρασης το τραγούδι, αλλά αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό -για να μην αδικήσω κάποιους που τους έχω εκτιμήσει πολύ- δεν τους εκτιμώ πάρα πολύ» είπε η Πέγκυ Ζήνα.

  

«Όταν ήρθε η Ηλέκτρα στη ζωή μας και ήμασταν ήδη 15 χρόνια μαζί, ήρθε ένα πλάσμα που δίναμε και οι δύο τη ζωή μας για αυτό.

Οπότε σε οποιαδήποτε καθημερινή, επαγγελματική διαφωνία, είχαμε πάντα κάτι να μας ενώνει πάρα πολύ» πρόσθεσε η Πέγκυ Ζήνα.

To άρθρο Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Λύρα: Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις στη σχέση μας αλλά αγαπιόμαστε πολύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button