Υγεία & Διατροφή

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. – Galaksias Portal News

Η Super League συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης με σημαντικά θέματα, όπως η επικύρωση της βαθμολογίας και ο ορισμός των αγώνων.

Στην ανακοίνωσή της η Super League αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ομόφωνα η Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης «01/07/2022 – 30/06/2023» και απάλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «01/07/2022 – 30/06/2023».

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Ομόφωνα επικυρώθηκε η βαθμολογία κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, για τις θέσεις 1 έως και 6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την τυπική επικύρωση των θέσεων 7 έως και 14 της βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σε σχέση με τον αγώνα “Κηφισιά-Βόλος”, καθώς και για τον τυπικό ορισμό των αγώνων των Stoiximan Super League Playouts.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (ανδρών), αγων. περιόδου 2023 – 24 και το αναλυτικό πρόγραμμα για το σύνολο των αγωνιστικών (1η έως 10η), θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League https://www.slgr.gr/el/

Ομόφωνα εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την πλατφόρμα συλλογής δεδομένων διεθνούς οίκου, προς χρήση στους αναλυτές των τεχνικών επιτελείων των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε επίσης η συνεργασία με διεθνή οίκο  για την καταγραφή-βιντεοσκόπηση για προπονητικούς σκοπούς (technical filming)».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button