ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα – Galaksias Portal News

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ της 1ης Απριλίου, με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της,  έρχεται το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (15/4), καταγράφονται οι κινήσεις του φρουρού – σκοπού έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, που την μαχαίρωσε πέντε φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται την τραγωδία που έχει συμβεί μόλις δύο μέτρα μπροστά από το φυλάκιο, όπου βρισκόταν.

Πραγματικά σοκάρει η νωχελικότητα και η αδιαφορία που επέδειξαν όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα  στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, που ουσιασυικά δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την δυσάρεστη, για την ζωή της Κυριακής, εξέλιξη.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή (12/4) οι έξι αστυνομικοί που δεν έκαναν όσα έπρεπε επιδεικύνοντας πρωτοφανή αμέλεια, ούτως ώστε να αποτρέψουν τη δολοφονία της Κυριακής, κλήθηκαν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες λοιπόν που διεξάγονται για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, εστιάζουν στο πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ αλλά και στο ποινικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά στο πειθαρχικό σκέλος, κλήθηκαν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται από τον Ταξίαρχο ως εμπλεκόμενοι σ’ αυτή.

Για το έγκλημα που έχει συνταράξει το πανελλήνιο έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, όσο και από τους συγγενείς της Κυριακής και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button