Επικαιρότητα

Εισαγγελική παρέμβαση για τις συνθήκες θανάτου της – Galaksias.com

Εισαγγελική παρέμβαση για τις συνθήκες θανάτου της Μ. Χρονοπούλου μετά από αίτημα του δικηγόρου της Δ. Χατζημιχάλη

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτημα του δικηγόρου της, Δημήτρη Χατζημιχάλη, ο οποίος μίλησε σε απευθείας σύνδεση στο «Στούντιο 4».

«Οι φίλοι της Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλά και στη διάθεση και στην υγεία της. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια», ανέφερε ο κύριος Χατζημιχάλης.

«Κάποιο βράδυ που ήταν μόνη της, όταν γύρισε η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, τη βρήκε πεσμένη κάτω σε ένα χαλί, στο σαλόνι, με αίματα στο κεφάλι της, μακριά από σκάλα και σκαλιά, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά. Η οικιακή βοηθός κάλεσε έναν συνάδελφο της Μαίρης και γείτονα και μαζί κάλεσαν κάποιο νοσοκομειακό», συμπλήρωσε.

«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν[…] Η αστυνομία έκανε μια προκαταρκτική έρευνα. Κάλεσε καταρχάς τους δύο, την οικιακή βοηθό από τη Γεωργία και τον συνάδελφο και φίλο της Μαίρης. Στη συνέχεια κάλεσε και κάποιους φίλους της οι οποίοι κατέθεσαν για την εικόνα που είχαν όσον αφορά την κατάσταση της Μαίρης, την κατάσταση του σπιτιού, το τι είχε το σπίτι[…] στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν[…]Στη συνέχεια εγώ ζήτησα να γίνει μια απογραφή και εκτίμηση των κινητών πραγμάτων[…] Η Μαίρη είχε μεταβιβάσει εν ζωή στο “Χαμόγελο του Παιδιού” τα ακίνητά της και είχε αφήσει και διαθήκη να πάρει και τα κινητά. Θέλαμε όμως να δούμε τι υπήρχε εκεί πέρα όταν απεβίωσε η Μαίρη» ανέφερε ακόμα μεταξύ άλλων ο κύριος Χατζημιχάλης συμπληρώνοντας

«Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση η οποία δεν έχει παραληφθεί ακόμα[…] Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα», τόνισε ακόμα.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button