Επικαιρότητα

«Είχαμε εισβολή οπαδών και χτυπήθηκαν παίκτες μας στα Ζωνιανά» – Galaksias.com

Ο πρόεδρος του Αλμυρού Θωμάς Γαβαλάς, με δήλωσή του στο Mikriliga.com αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στα Ζωνιανά, στο ματς της ομάδας του με τον Ερμή.

Ο έμπειρος παράγοντας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα θλιβερά επεισόδια και την επίθεση στους παίκτες του Αλμυρού, είπε ότι η Αστυνομία δεν έκανε τίποτα και κάλεσε τις αρχές να επέμβουν για να μην υπάρχουν ανάλογα θλιβερά περιστατικά στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, που όπως φάνηκε ο Ερμής ήθελε υποχρεωτικά τους βαθμούς. Εμείς δεν «ενδώσαμε» και γίναμε αποδέκτες μιας πολεμικής κατάστασης στο ματς. Βγάζω το καπέλο στην διαιτητή που άντεξε μέχρι το τέλος. Τότε είχαμε εισβολή οπαδών, χτυπήθηκαν παίκτες μας και δυστυχώς η αστυνομία δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Είκοσι άτομα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου όμως τελευταία στιγμή κατάφερα να απομακρυνθώ και αποφύγαμε τα χειρότερα. Σπάσανε επίσης το τζάμι στο λεωφορείο της αποστολής. Μιλάμε για ένα χαοτικό κλίμα. Είναι πραγματικά ντροπιαστικό για εμένα να υπάρχουν τέτοιες ομάδες που κάνουν τέτοια πράγματα. Δεν είμαστε άλλωστε οι μόνοι που εκφράζουμε παράπονα για τη φιλοξενία στα Ζωνιανά.

Όλα όσα έγιναν και την εισβολή οπαδών στο τέλος τα αναφέρει το φύλλο αγώνα. Πιστεύω ότι σε τέτοια γεγονότα θα πρέπει να επεμβαίνει ο αθλητικός δικαστής. Εμείς δεν κάναμε ποτέ κάτι κακό σε κανέναν. Είμαστε τίμιοι, ούτε παίρνουμε, ούτε χαρίζουμε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός είναι ο Αλμυρός.

Αναφορικά με κάποια πράγματα από το υλικό της ομάδας μας που δεν καταφέραμε πάνω στην αναμπουμπούλα να πάρουμε κατά την αναχώρηση μας, μετά από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών κ. Ματθαίο Κλίνη, μας διαβεβαίωσε ότι έχουν βρεθεί όλα και αύριο θα επιστραφούν στο Γάζι και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button