ΕνημέρωσηΟικονομία

«Ενάντια σε κάθε μορφή διακρίσεων, να κινηθεί κάθε διαδικασία επιβολής κυρώσεων» – Galaksias Portal News

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τη στήριξή της στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι, με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο, στον αγώνα της ομάδας των βορείων προαστίων με τον Βόλο, εξέδωσε τη Δευτέρα ο ΠΣΑΠΠ.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών χαρακτήρισε απαράδεκτες τέτοιου είδους συμπεριφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ζήτησε από τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος να διερευνηθεί το περιστατικό.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Ανδρέα Τεττέι, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕ Κηφισιά, μετά την καταγγελία του για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύνδεσμος, όπως πάντοτε πράττει, εκδηλώνει, με κάθε θεμιτό μέσο και τρόπο, την εναντίωσή του σε κάθε μορφή διακρίσεων και καταδικάζει κάθε τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά ως εμφανώς αντίθετη με τους κανόνες, τις αρχές και τις αξίες του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και της κοινωνίας, αλλά και κάθε υγιώς σκεπτόμενου ανθρώπου και φιλάθλου.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνθήκαμε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, για να διερευνήσει το περιστατικό και να κινήσει κάθε διαδικασία επιβολής κυρώσεων σε βάρος του ή των υπαίτιων.

Παράλληλα, προτείναμε να αναλάβουμε κοινή δράση για την ανάδειξη και τη στηλίτευση κάθε συμπεριφοράς που ενισχύει κάθε μορφής διάκριση και ιδίως τη φυλετική διάκριση».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button